website creator software

konoba
ANA MARIJA
2006

Smeštena je u oazi zelenila ispod Pančevačkog mosta, uz neposrednu blizinu reke, Dunav. Konoba Anamarija nudi svim gostina nezaboravno iskustvo uz ekskluzivan ambijent i vrhunske specijalitete.

S ciljem da oživimo alaski duh na obali Dunava u Beogradu uz tradicionalnu riblju kuhinju i jedinstvenu domaćinsku atmosferu, činimo da gosti koji nas posete uživaju u svakom trenutku koji provedu sa nama...                                                                    Naziv konobe je nastao po imenima dveju ćerki ,vlasnika konobe Ane i Marije. Sama ideja o nastanku konobe je potekla od majke vlasnika, koja je bila vrhunski kuvar u raznim renomiranim Beogradskim restoranima. Svoje dugogodišnje iskusto, spremajući razne domaće i strane riblje i ostale  specijalitete sa roštilja je prenela u novonastalu konobu Ana Marija. 

Koncept našeg poslovanja se sastoji iz jedinstvene celine kroz koju pružamo usluge na najvišem mogućem nivou.


POSETITE NAS I UVERITE SE I SAMI !

LETNJA BAŠTA

Letnja bašta konobe Ana Marija, raspolaže sa 250 mesta. Ova bašta omogućava gostima da u priro-dnom ambijentu, pored raznovrsne ponude hrane i pića da uživaju i u pogledu na našu najveću reku, Dunav.

PROSLAVE

Jedinstvena ponuda u Beogradu. U prirodi pored reke Dunav u nezaboravnom ambijentu konobe Anna Marija se organizuju svadbe i proslave na  otvorenom i u zatvorenom prostoru.    

PREZENTACIJE

Konoba Ana Marija  ima mogućnosti  organizovanja poslovnih prezentacija, promocija, seminara za 150 ljudi. Ima veliku baštu u kojoj se organizuju kokteli i poseduje i svoj veliki parking.

SLIKARSTVO

Lokacije konobe Ana Marija je uvek bila inspiracija mladim slikarima. Prirodna oaza zajedno sa pančevačkim mostom čine magično okruženje koje deluje izuzetno inspirativno na mlade slikare.

KONOBA
ANA MARIJA


ADRESA
Pančevački Put 2R/1
11060 BEOGRAD

CONTACTS

Email: info@konobaanamarija.rs

Tel.: +381 062 1538 565

Tel.: +381 063 243 277