easy web design software

konoba ANA MARIJA-USLUGE

Konoba Ana Marija se bavi kompletnom organizacijom svih vrsta svečanih priredbi (rodjendani, svadbe, kokteli, prijemi, momačke večere, devojačke večeri, diplomske proslave, godišnjice, prezentacije i ostale priredbe) kapaciteta do ukupno 180 mesta. Tokom letnjeg perioda otvorena je i letnja terasa sa 250 mesta koja se nalazi na drugom nivou restorana, pa je idealan za zatvoreni krug gostiju, ukoliko je to potrebno. Konoba Ana Marija zbog svoje lokacije, položaja na samoj obali Dunava je idealna za razne vrste proslava, seminara, kao i za inspiraciju raznih likovnih kolonija, koje su veoma često naši gosti. Jednostavno, vrata konobe Ana marija su svima otvorena. 

Dođite i uverite se zašto smo traženi.

OTVORENI PROSTOR

Letnja bašta konobe Ana Marija, raspolaže sa 250 mesta. Ova bašta omogućava gostima da u prirodnom ambijentu, pored raznovrsne ponude hrane i pića da uživaju i u pogledu na našu najveću reku, Dunav. 

ZATVORENI PROSTOR 

Zatvoreni deo konobe Ana marija raspolaže sa 180 mesta i idealan je za razne vrsta proslava neza-boravnom ambijentu. Postoji mogućnost iznajmljivanja i kompletnog restorana po Vašim potrebama i željama.

PREZENTACIJE

Konoba Ana Marija  ima mogu-ćnosti  organizova nja poslovnih prezentacija, promocija, semi-nara za 180 ljudi. Ima veliku baštu u kojoj se organizuju kokteli i poseduje i svoj veliki parking.

SLIKARSTVO

Lokacije konobe Ana Marija sa pogledom na pančevački most je uvek bila inspiracija mladim slikarima. Prirodna oaza, reka Dunav čine magično okruženje koje deluje izuzetno inspirativno na mlade slikare.

KONOBA
ANA MARIJA


ADRESA
Pančevački Put 2R/1
11060 BEOGRAD

CONTACTS

Email: info@konobaanamarija.rs

Tel.: +381 062 1538 565

Tel.: +381 063 243 277